Kanelknuter
Kanelsnurrene har fått en konkurrent i «trendy» kanelknuter, som i og for seg er en variasjon over samme tema, men altså med et noe mer knytt utseende. Fortvil ikke dersom du ikke får helt dreisen på knytingen med det samme, det smaker ganske så likt enten bollen er knytt, snurret, tvistet eller flettet. Og en forknytt bolle er tross alt mye bedre enn ingen bolle i det hele tatt.
Kanelsnurrene har fått en konkurrent i «trendy» kanelknuter, som i og for seg er en variasjon over samme tema, men altså med et noe mer knytt utseende. Fortvil ikke dersom du ikke får helt dreisen på knytingen med det samme, det smaker ganske så likt enten bollen er knytt, snurret, tvistet eller flettet. Og en forknytt bolle er tross alt mye bedre enn ingen bolle i det hele tatt.
Grunndeig
- 5 dl melk, romtemperert
- 50 g gjær
- 1 kg hvetemel
- 200 g sukker
- 2 g kardemomme
- 0.5 ts salt
- 200 g smør, romtemperert
Kanelfyll
- 100 g smør, romtemperert
- 100 g sukker
- 3 ss kanel
til pensling
- 1 stk egg, sammenpisket
Til pynt
- perlesukker
Grunndeig
- 5 dl melk, romtemperert
- 50 g gjær
- 1 kg hvetemel
- 200 g sukker
- 2 g kardemomme
- 0.5 ts salt
- 200 g smør, romtemperert
Kanelfyll
- 100 g smør, romtemperert
- 100 g sukker
- 3 ss kanel
til pensling
- 1 stk egg, sammenpisket
Til pynt
- perlesukker
