Kanelknuter fra Trinesmatblogg.no
Her får du kanelknuter fra Trinesmatblogg.no, og hennes saftige kanelsnurrer er sannsynligvis noe av det beste som finnes. Trine tipser om at dersom du ikke skal spise alle samme dag, bør de fryses ned straks de er avkjølt. Frosne kanelsnurrer tines i romtemperatur og varmes ved ca. 175 grader varmluft i 3-4 minutter. Da smaker de som nybakte igjen!
Oppskriften kan enkelt gjøres glutenfri. Erstatt bare melet med Semper glutenfri mix + tilsett 1 egg og 1 ts bakepulver i tillegg. Oppskriften gir ca 24 kanelsnurrer.
Se video! Bli med hjem til Trine og se hvordan du baker perfekte kanelsnurrer.
Her får du kanelknuter fra Trinesmatblogg.no, og hennes saftige kanelsnurrer er sannsynligvis noe av det beste som finnes. Trine tipser om at dersom du ikke skal spise alle samme dag, bør de fryses ned straks de er avkjølt. Frosne kanelsnurrer tines i romtemperatur og varmes ved ca. 175 grader varmluft i 3-4 minutter. Da smaker de som nybakte igjen!
Oppskriften kan enkelt gjøres glutenfri. Erstatt bare melet med Semper glutenfri mix + tilsett 1 egg og 1 ts bakepulver i tillegg. Oppskriften gir ca 24 kanelsnurrer.
Se video! Bli med hjem til Trine og se hvordan du baker perfekte kanelsnurrer.
Ingredienser
- 950 - 1000 g hvetemel
- 5 dl melk, ca. 25 grader
- 25 g gjær, eller 1/2 pose tørrgjær
- 125 - 150 g sukker
- 1 ts kardemomme
- 0.25 ts salt
- 1 stk egg
- 150 g smør, i terninger
Kanelfyll
- 125 g smør, mykt
- 2 ss kanel
- 6 ss sukker, gjerne brunt
Til pensling
- 1 stk egg, sammenvispet
- perlesukker
Slik gjør du:
- 950 - 1000 g hvetemel
- 5 dl melk, ca. 25 grader
- 25 g gjær, eller 1/2 pose tørrgjær
- 125 - 150 g sukker
- 1 ts kardemomme
- 0.25 ts salt
- 1 stk egg
- 150 g smør, i terninger
Kanelfyll
- 125 g smør, mykt
- 2 ss kanel
- 6 ss sukker, gjerne brunt
Til pensling
- 1 stk egg, sammenvispet
- perlesukker
