Aniskringler
Har du smakt aniskringler før? Dette er tradisjonsbakst, og rett og slett hveteboller med lakrissmak. Kringlene smaker helt fortreffelig med litt smør og brunost på, så ta dem gjerne med om du skal ut på tur. I denne oppskriften brukes det hele anisfrø som knuses lett for å få frem smaken bedre. I tillegg er det tilsatt litt kardemomme for å få den gode smaken av hveteboller.
Har du smakt aniskringler før? Dette er tradisjonsbakst, og rett og slett hveteboller med lakrissmak. Kringlene smaker helt fortreffelig med litt smør og brunost på, så ta dem gjerne med om du skal ut på tur. I denne oppskriften brukes det hele anisfrø som knuses lett for å få frem smaken bedre. I tillegg er det tilsatt litt kardemomme for å få den gode smaken av hveteboller.
- 2.5 dl melk
- 50 g sukker
- 50 g smør
- 0.5 pakke gjær
- 0.5 ts kardemomme
- 1 ts anisfrø
- 400 g hvetemel, ca.
- 2.5 dl melk
- 50 g sukker
- 50 g smør
- 0.5 pakke gjær
- 0.5 ts kardemomme
- 1 ts anisfrø
- 400 g hvetemel, ca.
