Det søte livs fylte rundstykker
Det søte livs fylte rundstykker er supre å ha liggende i fryseren, så bak så mange at du både kan nyte noen ferske og fryse ned noen til senere. Her har Kristine Ilstad fra Det søte liv fylt rundstykker med kremost og friske urter. Bruk gjerne kremost med litt kraftig smak av hvitløk og urter.
Oppskriften gir 8 rundstykker.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv
Det søte livs fylte rundstykker er supre å ha liggende i fryseren, så bak så mange at du både kan nyte noen ferske og fryse ned noen til senere. Her har Kristine Ilstad fra Det søte liv fylt rundstykker med kremost og friske urter. Bruk gjerne kremost med litt kraftig smak av hvitløk og urter.
Oppskriften gir 8 rundstykker.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv
Gjærdeig
- 100 g smør
- 2 dl melk
- 2 ts sukker
- 50 g gjær
- 1 stk egg
- 450 g hvetemel
- 1 ts salt
Fyll
- 125 g kremost, med urter
- 1 bunt basilikum, eller persille, frisk
Pynt
- 1 stk egg
- 2 ss sesamfrø
- 1 ss ramsløk, eller urter. tørket
- 1 ts maldonsalt
Gjærdeig
- 100 g smør
- 2 dl melk
- 2 ts sukker
- 50 g gjær
- 1 stk egg
- 450 g hvetemel
- 1 ts salt
Fyll
- 125 g kremost, med urter
- 1 bunt basilikum, eller persille, frisk
Pynt
- 1 stk egg
- 2 ss sesamfrø
- 1 ss ramsløk, eller urter. tørket
- 1 ts maldonsalt
