vegetar

Havrerundstykker med cottage cheese

45 min
Lagret av 2791 brukere
Havrerundstykker med cottage cheese med skivet gulost og brunost
Mettende og gode havrerundstykker med cottage cheese passer med all slags pålegg.
Foto: Kristine Ilstad - Det søte liv
Lagret av 2791 brukere

Ingredienser

8
stk
  • 3 stk egg
  • 400 g Cottage cheese
  • 2 ts bakepulver
  • 0.5 ts salt
  • 400 g havregryn

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 stk egg
  • 400 g Cottage cheese
  • 2 ts bakepulver
  • 0.5 ts salt
  • 400 g havregryn
Mos egg og cottage cheese sammen, slik at du får en helt glatt og klumpfri masse. Du kan bruke food processor eller stavmikser til dette.
Rør inn bakepulver og salt. Ha så i havregryn og bland deigen raskt sammen. Den skal bli nokså bløt, men fast nok til at du kan forme den.
Ha bakepapir på en stekeplate. Form deigen til 8 rundstykker som legges på platen. Pensle over med vann og dryss gjerne over sesamfrø, havregryn, solsikkefrø eller valmuefrø hvis du vil.
Stek rundstykkene midt i ovnen på 200 grader i cirka 30 minutter, til de er gylne og gjennomstekte.
woman cooking

Bon appetit!

Mos egg og cottage cheese sammen, slik at du får en helt glatt og klumpfri masse. Du kan bruke food processor eller stavmikser til dette.
Rør inn bakepulver og salt. Ha så i havregryn og bland deigen raskt sammen. Den skal bli nokså bløt, men fast nok til at du kan forme den.
Ha bakepapir på en stekeplate. Form deigen til 8 rundstykker som legges på platen. Pensle over med vann og dryss gjerne over sesamfrø, havregryn, solsikkefrø eller valmuefrø hvis du vil.
Stek rundstykkene midt i ovnen på 200 grader i cirka 30 minutter, til de er gylne og gjennomstekte.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?