Det søte livs grove rundstykker med nøtter er kjempegode rundstykker, fulle av nøtter, kjerner og biter av tørket frukt. Rundstykkene blir mettende og veldig smakfulle. Spis dem gjerne lunkne med smør og ost på.
Det søte livs grove rundstykker med nøtter er kjempegode rundstykker, fulle av nøtter, kjerner og biter av tørket frukt. Rundstykkene blir mettende og veldig smakfulle. Spis dem gjerne lunkne med smør og ost på.
Bland hvetemel, havregryn, grovt sammalt mel, salt og tørrgjær i en bolle.
Mål opp mengden tørket frukt. Skjær aprikosene og sviskene i mindre biter.
Bland tørkede fruktbiter med gresskarkjerner, solsikkerkjerner og hele hasselnøtter. Ha dette i bollen med melet.
Bland lunkent vann med flytende honning. Ha dette i bollen og rør sammen til en bløt deig. Dekk til og la deigen heve lunt i 1 time.
Form deigen til 12 rundstykker som legges på bakepapirdekkede stekeplater. Press noen gresskarkjerner på toppen av hvert rundstykke til pynt. Etterhev rundstykkene i 20 minutter.
Stek rundstykkene midt i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter, til de er gjennomstekte. Avkjøl på rist.
Bon appetit!
Bland hvetemel, havregryn, grovt sammalt mel, salt og tørrgjær i en bolle.
Mål opp mengden tørket frukt. Skjær aprikosene og sviskene i mindre biter.
Bland tørkede fruktbiter med gresskarkjerner, solsikkerkjerner og hele hasselnøtter. Ha dette i bollen med melet.
Bland lunkent vann med flytende honning. Ha dette i bollen og rør sammen til en bløt deig. Dekk til og la deigen heve lunt i 1 time.
Form deigen til 12 rundstykker som legges på bakepapirdekkede stekeplater. Press noen gresskarkjerner på toppen av hvert rundstykke til pynt. Etterhev rundstykkene i 20 minutter.
Stek rundstykkene midt i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter, til de er gjennomstekte. Avkjøl på rist.