Pizzasnurrer med kjøttdeig
Er det noe som slår an i heimen, så er det hjemmelagde pizzasnurrer! Enten dette serveres til lunsj, middag eller til kveldsmat, så kommer jubelen frem.
Du kan variere fyllet med det du liker best. Her får du forslag til enten kjøttsaus- eller skinkefyll. Det er ikke noe i veien for å lage et vegetarfyll i stedet, ved å bytte ut for eksempel karbonadedeig med røde bønner, eller skinkeskivene med tynne skiver aubergine.
Bytt gjerne ut halvparten av hvetemelet med sammalt, fint hvetemel hvis du ønsker en grovere variant.
Oppskriften gir ca. 24 pizzasnurrer. Pizzasnurrene du måtte få til overs, egner seg utmerket til å putte i fryseren.
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Er det noe som slår an i heimen, så er det hjemmelagde pizzasnurrer! Enten dette serveres til lunsj, middag eller til kveldsmat, så kommer jubelen frem.
Du kan variere fyllet med det du liker best. Her får du forslag til enten kjøttsaus- eller skinkefyll. Det er ikke noe i veien for å lage et vegetarfyll i stedet, ved å bytte ut for eksempel karbonadedeig med røde bønner, eller skinkeskivene med tynne skiver aubergine.
Bytt gjerne ut halvparten av hvetemelet med sammalt, fint hvetemel hvis du ønsker en grovere variant.
Oppskriften gir ca. 24 pizzasnurrer. Pizzasnurrene du måtte få til overs, egner seg utmerket til å putte i fryseren.
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Pizzadeig
- 50 g gjær
- 6 dl vann, lunkent
- 4 ss olivenolje
- 1 ts sukker
- 1 ts salt
- 1.4 l hvetemel
Kjøttsausfyll
- 1 stk løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 ss smør
- 400 g karbonadedeig
- 400 g hermetiske tomater
- 2 ss tomatpuré
- salt og kvernet pepper
- oregano, fersk eller tørket
- 3 dl revet ost
Pynt
- 3 dl revet ost
Pizzadeig
- 50 g gjær
- 6 dl vann, lunkent
- 4 ss olivenolje
- 1 ts sukker
- 1 ts salt
- 1.4 l hvetemel
Kjøttsausfyll
- 1 stk løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 ss smør
- 400 g karbonadedeig
- 400 g hermetiske tomater
- 2 ss tomatpuré
- salt og kvernet pepper
- oregano, fersk eller tørket
- 3 dl revet ost
Pynt
- 3 dl revet ost
