Fylte ostehorn med urter
Dette er kjempegode horn, som passer perfekt til lunsj, i matpakken eller som tilbehør til suppe eller kveldsmat. Bruk gjerne en smaksrik ost, som cheddar eller ridderost. Jeg brukte i tillegg gressløk og bladpersille. Har du ikke ferske urter kan du bruke tørkede. Bruk da litt mindre mengde enn det som står angitt i oppskriften.
Oppskriften gir 24 stk.
Dette er kjempegode horn, som passer perfekt til lunsj, i matpakken eller som tilbehør til suppe eller kveldsmat. Bruk gjerne en smaksrik ost, som cheddar eller ridderost. Jeg brukte i tillegg gressløk og bladpersille. Har du ikke ferske urter kan du bruke tørkede. Bruk da litt mindre mengde enn det som står angitt i oppskriften.
Oppskriften gir 24 stk.
- 650 g hvetemel
- 200 g fint sammalt hvetemel
- 1 klype salt
- 1 pakke tørrgjær
- 110 g smør
- 6 dl helmelk
- 285 g revet ost, f.eks cheddar, ridderost, parmesan
- parmesan, ekstra til topping
- 8 ss urter, finhakkede
- 1 stk egg, til pensling
- sesamfrø
- 650 g hvetemel
- 200 g fint sammalt hvetemel
- 1 klype salt
- 1 pakke tørrgjær
- 110 g smør
- 6 dl helmelk
- 285 g revet ost, f.eks cheddar, ridderost, parmesan
- parmesan, ekstra til topping
- 8 ss urter, finhakkede
- 1 stk egg, til pensling
- sesamfrø
Stek i ovnen i ca. 10 minutter. Steketiden vil variere fra ovn til ovn.

Bon appetit!
Stek i ovnen i ca. 10 minutter. Steketiden vil variere fra ovn til ovn.