Horn med ost og skinke
Disse myke hornene fylles med masse gulost og skinke, og smaker helt herlig! Hornene egner seg like godt som kveldskos som til matpakken. De kan også pakkes i tursekken eller serveres i barnebursdag. Uansett anledning gjør den myke konsistensen og milde, deilige smaken at disse hornene blir populære hos både store og små!
Hornene med ost og skinke kan drysses med ekstra ost på toppen, eller du kan pynte med sesamfrø eller valmuefrø.
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Disse myke hornene fylles med masse gulost og skinke, og smaker helt herlig! Hornene egner seg like godt som kveldskos som til matpakken. De kan også pakkes i tursekken eller serveres i barnebursdag. Uansett anledning gjør den myke konsistensen og milde, deilige smaken at disse hornene blir populære hos både store og små!
Hornene med ost og skinke kan drysses med ekstra ost på toppen, eller du kan pynte med sesamfrø eller valmuefrø.
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Ingredienser
- 5 dl melk
- 100 g smør
- 50 g gjær
- 1 ts salt
- 1 ts sukker
- 1.4 l hvetemel
Fyll
- 200 g kokt skinke, strimlet
- 300 g jarlsberg, eller annen god ost, revet
Pensling og pynt
- 1 stk egg
- 1 ss melk
- 150 g jarlsberg, eller annen god ost, revet
Slik gjør du:
- 5 dl melk
- 100 g smør
- 50 g gjær
- 1 ts salt
- 1 ts sukker
- 1.4 l hvetemel
Fyll
- 200 g kokt skinke, strimlet
- 300 g jarlsberg, eller annen god ost, revet
Pensling og pynt
- 1 stk egg
- 1 ss melk
- 150 g jarlsberg, eller annen god ost, revet
