Muffins - Alle våre oppskrifter

Muffins

Søte muffins til barnebursdag, deilige cupcakes eller smarte lunsjmuffins til matpakken – her finner du alle våre beste muffinsoppskrifter.

Gå til lagrede oppskrifter
populære filtre
måltid
egenskap
type rett
ingrediens
1
av2

Lekre cupcakes

Muffins, eller cupcakes som noen liker å kalle det, har fått en renessanse på kakebordet. Det som før kanskje virket litt kjedelig å servere, er nå et desserthøydepunkt. Hos Godt.no kan du nemlig finne et hav av inspirasjon til nydelig pyntede cupcakes, gjerne med deilige toppinger i freshe og appetittlige farger. Kombiner de smakene du liker best eller gå for en miks, her er det meste lov.

Muffins til enhver anledning

Mye er bra med muffins! Perfekte porsjonskaker i et hendig format gjør seg like godt til barnebursdag som til å ta med på dugnad eller servere etter en bedre middag. Det er ikke uten grunn at den søte baksten har blitt en vinner hos store og små. Røren kan lages i utallige smaker, og selve muffinsen kan toppes med melis eller ulike typer krem. Til 17. mai kan for eksempel cupcakes med rød,hvit og blå krem gjøre seg ekstra godt. I bursdag kan pynten matche temaet for festen, og til halloween kan kanskje edderkoppmuffins være en passende snack. Med spiselig glitter, figurer i fondant eller frukt og bær, er det en lek å pynte opp de små kakene til fest.

Muffins i matpakka?

Som med annen type bakst kan også muffinsen gjøres mer matnyttig. Ved å bytte ut den søte røra med en salt og mer fiberholdig en, kan muffins mer enn gjerne serveres til frokost eller legges med i matpakken. Fyll røren med det du liker best, eller bruk det du har i kjøleskapet. På denne siden kan du blant annet finne muffins med chorizo og brokkoli, eller kanskje du er mer fysen på soltørket tomat, fetaost og oliven? Til frokost er for eksempel omelettmuffins eller frokostmuffins med bacon et spennende og godt valg.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?