Grove lunsjmuffins
Grove lunsjmuffins er laget av havregryn, sammalt hvete, revet eple og blåbær. Dette er muffins som er fine å ty til når man trenger litt påfyll av energi i løpet av dagen. De passer veldig godt til å ta med seg ut på tur eller i matpakken på skole og jobb. Oppskriften gir 6 store muffins. Det går fint å bruke mindre muffinsformer, men husk da at steketiden blir noen minutter kortere. Sjekk med en kakenål når de er ferdigstekte.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Grove lunsjmuffins er laget av havregryn, sammalt hvete, revet eple og blåbær. Dette er muffins som er fine å ty til når man trenger litt påfyll av energi i løpet av dagen. De passer veldig godt til å ta med seg ut på tur eller i matpakken på skole og jobb. Oppskriften gir 6 store muffins. Det går fint å bruke mindre muffinsformer, men husk da at steketiden blir noen minutter kortere. Sjekk med en kakenål når de er ferdigstekte.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
- 2 stykker egg
- 150 g sukker
- 1 dl olje, nøytral smak
- 2 stykker eple, revet
- 2 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 100 g fint sammalt hvetemel
- 75 g havregryn, små, lettkokte
Pynt
- 100 g blåbær, store
- 3 ss store havregryn
- 2 stykker egg
- 150 g sukker
- 1 dl olje, nøytral smak
- 2 stykker eple, revet
- 2 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 100 g fint sammalt hvetemel
- 75 g havregryn, små, lettkokte
Pynt
- 100 g blåbær, store
- 3 ss store havregryn
