17. mai-muffins - red velvet cupcakes
Lag 17. mai-muffins til festdagen! Her får du staselige red velvet cupcakes som toppes med flagg-glasur i rødt, hvitt og blått. Red velvet kjennetegnes av den røde fargen som du får av å blande konditorfarge i muffinsrøren. Resultatet er saftige muffins med smak av sjokolade.
Red velvet-muffins er perfekte både til 17. mai, en morsom barnebursdag og andre feiringer.
Lag 17. mai-muffins til festdagen! Her får du staselige red velvet cupcakes som toppes med flagg-glasur i rødt, hvitt og blått. Red velvet kjennetegnes av den røde fargen som du får av å blande konditorfarge i muffinsrøren. Resultatet er saftige muffins med smak av sjokolade.
Red velvet-muffins er perfekte både til 17. mai, en morsom barnebursdag og andre feiringer.
Ingredienser
Red velvet-muffins
- 125 g smør, romtemperert
- 300 g sukker, finkornet
- 2 stykker egg, mellomstore/store
- 5 ss kakao
- 300 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 0.25 ts salt
- 1 dl melk
- 1.5 dl fløte
- 1 ts hvitvinseddik
- konditorfarge, rød
Glasur
- 600 g kremost naturell, romtemperert
- 400 g smør, romtemperert
- 1 kg melis, evt. litt mer
- 0.5 stk sitron, saften
- konditorfarge, rød og blå
Slik gjør du:
Red velvet-muffins
- 125 g smør, romtemperert
- 300 g sukker, finkornet
- 2 stykker egg, mellomstore/store
- 5 ss kakao
- 300 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 0.25 ts salt
- 1 dl melk
- 1.5 dl fløte
- 1 ts hvitvinseddik
- konditorfarge, rød
Glasur
- 600 g kremost naturell, romtemperert
- 400 g smør, romtemperert
- 1 kg melis, evt. litt mer
- 0.5 stk sitron, saften
- konditorfarge, rød og blå
Red velvet cupcakes
Frosting
