Glutenfrie matmuffins med oliven og soltørket tomat
Lag en stor porsjon matmuffins, frys dem ned og ta dem opp om morgenen så er de ferdigtinte til lunsj. Glutenfrie matmuffins med oliven og soltørket tomat passer også perfekt i piknikkurven! Det går fint an å bytte ut det glutenfrie melet med hvetemel om du ikke ønsker en glutenfri variant. Dropp da fiberhusk fra oppskriften. Oppskriften gir ca. 20 muffins.
Lag en stor porsjon matmuffins, frys dem ned og ta dem opp om morgenen så er de ferdigtinte til lunsj. Glutenfrie matmuffins med oliven og soltørket tomat passer også perfekt i piknikkurven! Det går fint an å bytte ut det glutenfrie melet med hvetemel om du ikke ønsker en glutenfri variant. Dropp da fiberhusk fra oppskriften. Oppskriften gir ca. 20 muffins.
Ingredienser
- 5 dl mel, glutenfri melblanding
- 2 dl havregryn, glutenfrie
- 1 ts fiberhusk
- 1 ts bakepulver
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 1 klype kajennepepper
- 1 dl olivenolje
- 3 dl melk, valgfri type
- 2 stykker egg
- 100 g fetaost
- 200 g soltørkede tomater
- 200 g oliven, uten stein
- 1 bunt basilikum
Slik gjør du:
- 5 dl mel, glutenfri melblanding
- 2 dl havregryn, glutenfrie
- 1 ts fiberhusk
- 1 ts bakepulver
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 1 klype kajennepepper
- 1 dl olivenolje
- 3 dl melk, valgfri type
- 2 stykker egg
- 100 g fetaost
- 200 g soltørkede tomater
- 200 g oliven, uten stein
- 1 bunt basilikum
