Til hovedinnhold

Glutenfrie matmuffins med oliven og soltørket tomat

30 min

Lag en stor porsjon matmuffins, frys dem ned og ta dem opp om morgenen så er de ferdigtinte til lunsj. Glutenfrie matmuffins med oliven og soltørket tomat passer også perfekt i piknikkurven! Det går fint an å bytte ut det glutenfrie melet med hvetemel om du ikke ønsker en glutenfri variant. Dropp da fiberhusk fra oppskriften. Oppskriften gir ca. 20 muffins.

Lagret av 398 brukere
Glutenfrie matmuffins med oliven og soltørket tomat

Lag en stor porsjon matmuffins, frys dem ned og ta dem opp om morgenen så er de ferdigtinte til lunsj. Glutenfrie matmuffins med oliven og soltørket tomat passer også perfekt i piknikkurven! Det går fint an å bytte ut det glutenfrie melet med hvetemel om du ikke ønsker en glutenfri variant. Dropp da fiberhusk fra oppskriften. Oppskriften gir ca. 20 muffins.

Lagret av 398 brukere

Ingredienser

20
porsjoner
  • 5 dl mel, glutenfri melblanding
  • 2 dl havregryn, glutenfrie
  • 1 ts fiberhusk
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 klype kajennepepper
  • 1 dl olivenolje
  • 3 dl melk, valgfri type
  • 2 stykker egg
  • 100 g fetaost
  • 200 g soltørkede tomater
  • 200 g oliven, uten stein
  • 1 bunt basilikum

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 5 dl mel, glutenfri melblanding
  • 2 dl havregryn, glutenfrie
  • 1 ts fiberhusk
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 klype kajennepepper
  • 1 dl olivenolje
  • 3 dl melk, valgfri type
  • 2 stykker egg
  • 100 g fetaost
  • 200 g soltørkede tomater
  • 200 g oliven, uten stein
  • 1 bunt basilikum
Start med å blande alt det tørre i en stor bakebolle. Glutenfritt mel, havregryn, fiberhusk, bakepulver og krydderet.
Visp sammen egg, valgfri type melk og olje i en annen bolle. Bland det så sammen med det tørre.
Tilsett smuldret fetaost, soltørket tomat i små biter, oliven og finhakket basilikum.
Fordel røren i muffinsformer. Stekes ved 240 grader i 15-20 minutter. Muffinsene kan fint fryses ned.
woman cooking

Bon appetit!

Start med å blande alt det tørre i en stor bakebolle. Glutenfritt mel, havregryn, fiberhusk, bakepulver og krydderet.
Visp sammen egg, valgfri type melk og olje i en annen bolle. Bland det så sammen med det tørre.
Tilsett smuldret fetaost, soltørket tomat i små biter, oliven og finhakket basilikum.
Fordel røren i muffinsformer. Stekes ved 240 grader i 15-20 minutter. Muffinsene kan fint fryses ned.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?