Omelettmuffins med bacon

45 min

Omelettmuffins med bacon er glimrende å ta med seg på stranden, piknik eller i parken. Eller bare som niste på jobb. Omelettmuffinsene er like gode varme som kalde og kan varieres etter eget ønske med for eksempel hakkede friske urter, skinke, squash, paprika og sopp. Her er det mange muligheter til å bruke opp smårester som ligger i kjøleskapet.

Oppskriften gir ca. 12 stk.

1638 har lagret denne
Omelettmuffins med bacon

Omelettmuffins med bacon er glimrende å ta med seg på stranden, piknik eller i parken. Eller bare som niste på jobb. Omelettmuffinsene er like gode varme som kalde og kan varieres etter eget ønske med for eksempel hakkede friske urter, skinke, squash, paprika og sopp. Her er det mange muligheter til å bruke opp smårester som ligger i kjøleskapet.

Oppskriften gir ca. 12 stk.

1638 har lagret denne

Ingredienser

12
porsjoner
  • 1 stk brokkoli, liten
  • 8 stykker egg, store
  • 150 g bacon
  • 100 g fetaost, eller annen ost
  • salt
  • pepper, kvernet
  • smør, mykt, evt olje til smøring av former
  • friske urter, til pynt, kan sløyfes

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk brokkoli, liten
  • 8 stykker egg, store
  • 150 g bacon
  • 100 g fetaost, eller annen ost
  • salt
  • pepper, kvernet
  • smør, mykt, evt olje til smøring av former
  • friske urter, til pynt, kan sløyfes
Rens og del brokkolien i mini-buketter. Ikke glem å bruke stilken.
Skjær baconet i små biter og sprøstek baconbitene i en stekepanne. La baconbitene få renne av seg på litt kjøkkenpapir.
Bruk gjerne samme panne med baconfettet og stek brokkolien raskt over høy varme. Krydre lett med salt og pepper og hell brokkolien over på en tallerken så lenge.
Visp sammen eggene med en klype salt og pepper.
Smør muffinsbrettet godt. Du kan evt bruke muffinsformer hvis ønskelig.
Fordel bacon, brokkoli og ost i formene. Hell over sammenvispet egg og stek muffinsen ved 180 grader i ca. 20-25 minutter.
woman cooking

Bon appetit!

Rens og del brokkolien i mini-buketter. Ikke glem å bruke stilken.
Skjær baconet i små biter og sprøstek baconbitene i en stekepanne. La baconbitene få renne av seg på litt kjøkkenpapir.
Bruk gjerne samme panne med baconfettet og stek brokkolien raskt over høy varme. Krydre lett med salt og pepper og hell brokkolien over på en tallerken så lenge.
Visp sammen eggene med en klype salt og pepper.
Smør muffinsbrettet godt. Du kan evt bruke muffinsformer hvis ønskelig.
Fordel bacon, brokkoli og ost i formene. Hell over sammenvispet egg og stek muffinsen ved 180 grader i ca. 20-25 minutter.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?