Omelettmuffins med bacon
Omelettmuffins med bacon er glimrende å ta med seg på stranden, piknik eller i parken. Eller bare som niste på jobb. Omelettmuffinsene er like gode varme som kalde og kan varieres etter eget ønske med for eksempel hakkede friske urter, skinke, squash, paprika og sopp. Her er det mange muligheter til å bruke opp smårester som ligger i kjøleskapet.
Oppskriften gir ca. 12 stk.
Omelettmuffins med bacon er glimrende å ta med seg på stranden, piknik eller i parken. Eller bare som niste på jobb. Omelettmuffinsene er like gode varme som kalde og kan varieres etter eget ønske med for eksempel hakkede friske urter, skinke, squash, paprika og sopp. Her er det mange muligheter til å bruke opp smårester som ligger i kjøleskapet.
Oppskriften gir ca. 12 stk.
Ingredienser
- 1 stk brokkoli, liten
- 8 stykker egg, store
- 150 g bacon
- 100 g fetaost, eller annen ost
- salt
- pepper, kvernet
- smør, mykt, evt olje til smøring av former
- friske urter, til pynt, kan sløyfes
Slik gjør du:
- 1 stk brokkoli, liten
- 8 stykker egg, store
- 150 g bacon
- 100 g fetaost, eller annen ost
- salt
- pepper, kvernet
- smør, mykt, evt olje til smøring av former
- friske urter, til pynt, kan sløyfes
