Siv Romsdals cupcakes med sjokolade smaker fantastisk av søt, fyldig sjokolade og salte peanøtter. Kakene er toppet med en supergod krem, og alt i alt er dette et bevis på at kombinasjonen av søtt og salt funker særdeles godt!
Siv Romsdals cupcakes med sjokolade smaker fantastisk av søt, fyldig sjokolade og salte peanøtter. Kakene er toppet med en supergod krem, og alt i alt er dette et bevis på at kombinasjonen av søtt og salt funker særdeles godt!
Rør sammen kakao og varm kaffe i en skål og la blandingen avkjøle i kjøleskapet.
Visp sammen smør og sukker til det blir lyst og luftig. Bland inn ett og ett egg om gangen.
Bland sammen mel, natron, bakepulver og salt i en bolle. Rør melblandingen og kaffeblandingen inn i røra i omganger.
Fyll muffinsformer som er plassert i et muffins bakebrett 2/3 full med kakerøre.
Stek kaken i ca. 18 minutter midt i ovnen. Kakene er ferdige når et strå spagetti kommer ut av midten av kaken uten rester av kakerøre på.
Lag peanøttsmørkrem ved å vispe smør og peanøttsmør luftig. Bland inn melis, vaniljesukker og salt. Bland inn fløten, litt om gangen. Visp til det blir en fast og fin krem.
Topp kakene med peanøttsmørkrem når de er helt avkjølte. Pynt med peanøtter og revet sjokolade.
Bon appetit!
Forvarm ovnen til 175 grader.
Rør sammen kakao og varm kaffe i en skål og la blandingen avkjøle i kjøleskapet.
Visp sammen smør og sukker til det blir lyst og luftig. Bland inn ett og ett egg om gangen.
Bland sammen mel, natron, bakepulver og salt i en bolle. Rør melblandingen og kaffeblandingen inn i røra i omganger.
Fyll muffinsformer som er plassert i et muffins bakebrett 2/3 full med kakerøre.
Stek kaken i ca. 18 minutter midt i ovnen. Kakene er ferdige når et strå spagetti kommer ut av midten av kaken uten rester av kakerøre på.
Lag peanøttsmørkrem ved å vispe smør og peanøttsmør luftig. Bland inn melis, vaniljesukker og salt. Bland inn fløten, litt om gangen. Visp til det blir en fast og fin krem.
Topp kakene med peanøttsmørkrem når de er helt avkjølte. Pynt med peanøtter og revet sjokolade.