Ida Gran Jansens blåbærmuffins
Lag fristende blåbærmuffins dekket med frosting! Det smaker ypperlig når du har lyst på noe godt, men ikke altfor søtt. Den friske blåbærsmaken i Ida Gran Jansens muffins balanserer det søte helt perfekt. Et godt tips er å ta en teskje mel og blande med blåbærene før du har dem i formene. Det vil gjøre at de ikke synker til bunns. Oppskriften gir 20 muffins.
Lag fristende blåbærmuffins dekket med frosting! Det smaker ypperlig når du har lyst på noe godt, men ikke altfor søtt. Den friske blåbærsmaken i Ida Gran Jansens muffins balanserer det søte helt perfekt. Et godt tips er å ta en teskje mel og blande med blåbærene før du har dem i formene. Det vil gjøre at de ikke synker til bunns. Oppskriften gir 20 muffins.
- 225 g sukker
- 175 g hvetemel
- 1.5 ts bakepulver
- 0.5 ts natron
- 0.5 ts salt
- 57 g usaltet smør, romtemperert
- 2 stykker egg, store
- 75 g seterrømme
- 60 ml olje, nøytral
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 160 ml helmelk
- 100 g blåbær, frosne
Topping
- 300 g smør, mykt
- 2 ts vaniljesukker
- 220 g melis
- 360 g blåbær, ferske og frosne (tint)
- 200 g Philadelphiaost
- 225 g sukker
- 175 g hvetemel
- 1.5 ts bakepulver
- 0.5 ts natron
- 0.5 ts salt
- 57 g usaltet smør, romtemperert
- 2 stykker egg, store
- 75 g seterrømme
- 60 ml olje, nøytral
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 160 ml helmelk
- 100 g blåbær, frosne
Topping
- 300 g smør, mykt
- 2 ts vaniljesukker
- 220 g melis
- 360 g blåbær, ferske og frosne (tint)
- 200 g Philadelphiaost
