Lunsjmuffins med soltørket tomat, feta og rosmarin
1 t 30 min
Lunsjmuffins med soltørket tomat, feta og rosmarin gir matpakken din en liten boost! Disse muffinsene med saftige, smaksrike og stappfulle av godsaker. I tillegg er de utrolig lette å lage.
Lunsjmuffins med soltørket tomat, feta og rosmarin gir matpakken din en liten boost! Disse muffinsene med saftige, smaksrike og stappfulle av godsaker. I tillegg er de utrolig lette å lage.
Hakk tomatene. Ta gjerne vare på 10 fine biter til pynt. Smuldre osten.
Bland sammen mel, salt og tørrgjær i en bakebolle. Tilsett vann, 1 ss olivenolje og hakket rosmarin.
Arbeid deigen godt sammen til den er jevn og smidig og slipper kantene. Bruk gjerne kjøkkenmaskin.
Bland inn tomatene og tomatoljen. Kna til slutt inn fetaosten. Dekk bollen med plastfolie og la deigen heve i 30 minutter.
Kna sammen deigen og del den i 8 eller 10 like store emner. Smør muffinsbrettet med litt olje og fordel deigemnene i fordypningene. Pynt ev med en tomatbit og rosmarinblader på toppen.
Dekk til med plastfolie og la brødene heve i 30 minutter.
Varm ovnen til 200 grader, bruk gjerne varmluft, og stek brødene i ca. 20 minutter.
Bon appetit!
Hakk tomatene. Ta gjerne vare på 10 fine biter til pynt. Smuldre osten.
Bland sammen mel, salt og tørrgjær i en bakebolle. Tilsett vann, 1 ss olivenolje og hakket rosmarin.
Arbeid deigen godt sammen til den er jevn og smidig og slipper kantene. Bruk gjerne kjøkkenmaskin.
Bland inn tomatene og tomatoljen. Kna til slutt inn fetaosten. Dekk bollen med plastfolie og la deigen heve i 30 minutter.
Kna sammen deigen og del den i 8 eller 10 like store emner. Smør muffinsbrettet med litt olje og fordel deigemnene i fordypningene. Pynt ev med en tomatbit og rosmarinblader på toppen.
Dekk til med plastfolie og la brødene heve i 30 minutter.
Varm ovnen til 200 grader, bruk gjerne varmluft, og stek brødene i ca. 20 minutter.