Mandelflarn
Mandelflarn er flortynne julekaker med herlig smak av karamell. Kakene er ikke så ulik havreflarn, men lages med mandler i stedet for havregryn. Du kan både bruke finhakkede og grovhakkede mandler, alt etter hvilken konsistens du vil ha på kakene.
Mandelflarn kan serveres til kaffen, eller som et tilbehør til desserten, som for eksempel til multekrem eller riskrem.
Småkakene oppbevares i en tett kakeboks.
Mandelflarn er flortynne julekaker med herlig smak av karamell. Kakene er ikke så ulik havreflarn, men lages med mandler i stedet for havregryn. Du kan både bruke finhakkede og grovhakkede mandler, alt etter hvilken konsistens du vil ha på kakene.
Mandelflarn kan serveres til kaffen, eller som et tilbehør til desserten, som for eksempel til multekrem eller riskrem.
Småkakene oppbevares i en tett kakeboks.
- 200 g mandler, uten skall
- 200 g smør
- 200 g sukker
- 2 ss hvetemel
- 2 ss kremfløte
- 200 g mandler, uten skall
- 200 g smør
- 200 g sukker
- 2 ss hvetemel
- 2 ss kremfløte
