Det blir fort flere runder med brune pinner i desember. De populære julekakene forsvinner nemlig fort fra kakeboksen.
Brune pinner er sprø utenpå og litt seige inni og smaker av sirup og kanel. Mange mener disse hører hjemme blant de syv slagene som gjerne bakes til jul. Disse kakene kan minne om kolakaker eller karamellkaker. Den største forskjellen på kolakaker og brune pinner er at sistnevnte inneholder kanel.
Gled deg til den deilige duften av nybakte julekaker! Denne oppskriften på brune pinner kan alle mestre.
Tips: Brune pinner kan oppbevares i lukket glass, plast eller metall i kjøkkenskapet.
Pisk smør og sukker luftig. Visp inn eggeplommer og sirup. Bland inn resten av ingrediensene og arbeid deigen godt sammen.
Del deigen i fire emner. Rull pølser av hvert emne. Legg pølsene over på et stekebrett med bakepapir og trykk dem flate. Pensle med egg og dryss over perlesukker.
Stek stengene ved 180 grader i 10-15 minutter. Skjær stengene på skrå til passelige pinner mens de ennå er varme.
Avkjøl på rist og oppbevar de brune pinnene i en tett boks.
Bon appetit!
Pisk smør og sukker luftig. Visp inn eggeplommer og sirup. Bland inn resten av ingrediensene og arbeid deigen godt sammen.
Del deigen i fire emner. Rull pølser av hvert emne. Legg pølsene over på et stekebrett med bakepapir og trykk dem flate. Pensle med egg og dryss over perlesukker.
Stek stengene ved 180 grader i 10-15 minutter. Skjær stengene på skrå til passelige pinner mens de ennå er varme.
Avkjøl på rist og oppbevar de brune pinnene i en tett boks.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto