Brune pinner
Brune pinner er sprø utenpå og litt seige inni og smaker av sirup og kanel. Mange mener disse hører hjemme blant de syv slagene som gjerne bakes til jul. Disse kakene kan minne om kolakaker eller karamellkaker. Den største forskjellen på kolakaker og brune pinner er at sistnevnte inneholder kanel.
Gled deg til den deilige duften av nybakte julekaker! Denne oppskriften på brune pinner kan alle mestre.
Tips: Brune pinner kan oppbevares i lukket glass, plast eller metall i kjøkkenskapet.
Brune pinner er sprø utenpå og litt seige inni og smaker av sirup og kanel. Mange mener disse hører hjemme blant de syv slagene som gjerne bakes til jul. Disse kakene kan minne om kolakaker eller karamellkaker. Den største forskjellen på kolakaker og brune pinner er at sistnevnte inneholder kanel.
Gled deg til den deilige duften av nybakte julekaker! Denne oppskriften på brune pinner kan alle mestre.
Tips: Brune pinner kan oppbevares i lukket glass, plast eller metall i kjøkkenskapet.
Ingredienser
- 200 g meierismør, mykt
- 200 g sukker
- 2 stk eggeplomme
- 2 ss sirup
- 1 ts natron
- 1 ts vaniljesukker
- 2 ts kanel
- 300 g hvetemel
- 1 stk egg, sammenpisket, til pensling
- perlesukker
Slik gjør du:
- 200 g meierismør, mykt
- 200 g sukker
- 2 stk eggeplomme
- 2 ss sirup
- 1 ts natron
- 1 ts vaniljesukker
- 2 ts kanel
- 300 g hvetemel
- 1 stk egg, sammenpisket, til pensling
- perlesukker
