Pepperkaker med kanel og sukker i svingene er en spennende vri på julens pepperkaker. Kanelboller slår heller aldri feil. Dette er julens sprøe versjon. Kanel hører jo tross alt julen til! Her er det det gode fyllet som står for dekoreringen.
Rør sammen smør, sukker og kanel. Kjevle ut deig til en leiv på ca. 25 × 35 cm og smør blandingen utover ved hjelp av en kniv. Rull så deigen sammen fra den ene kortsiden til den andre. Legg rullen i kjøleskapet i ca. 1 time.
Bruk en skarp kniv og kutt skiver på ca. 4-5 mm. Legg dem på et stekebrett med ganske god plass imellom. Disse flyter litt mer ut enn de vanlige pepperkakene. Stek pepperkakene som vanlig. Avkjøl kakene litt på stekebrettet før du flytter dem over på en rist.
Bon appetit!
Rør sammen smør, sukker og kanel. Kjevle ut deig til en leiv på ca. 25 × 35 cm og smør blandingen utover ved hjelp av en kniv. Rull så deigen sammen fra den ene kortsiden til den andre. Legg rullen i kjøleskapet i ca. 1 time.
Bruk en skarp kniv og kutt skiver på ca. 4-5 mm. Legg dem på et stekebrett med ganske god plass imellom. Disse flyter litt mer ut enn de vanlige pepperkakene. Stek pepperkakene som vanlig. Avkjøl kakene litt på stekebrettet før du flytter dem over på en rist.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto