Risboller i langpanne
Mange liker best å lage risboller uten delfiafett. Her er en lettvint versjon av risboller i langpanne laget med smør og fløte. I stedet for å forme runde boller, lager du her altså en stor riskake som deles i firkanter når sjokoladen har stivnet. Slik går det kjapt å fylle opp kakeboksen!
Oppskrift: Kristine Ilstad «Det søte liv – julens deiligste kaker»/detsoteliv.no
Mange liker best å lage risboller uten delfiafett. Her er en lettvint versjon av risboller i langpanne laget med smør og fløte. I stedet for å forme runde boller, lager du her altså en stor riskake som deles i firkanter når sjokoladen har stivnet. Slik går det kjapt å fylle opp kakeboksen!
Oppskrift: Kristine Ilstad «Det søte liv – julens deiligste kaker»/detsoteliv.no
Ingredienser
- 3 dl kremfløte
- 175 g smør
- 100 g melis
- 2 ss vaniljesukker
- 400 g kokesjokolade
- 260 g puffet ris
Slik gjør du:
- 3 dl kremfløte
- 175 g smør
- 100 g melis
- 2 ss vaniljesukker
- 400 g kokesjokolade
- 260 g puffet ris
