Kokosmakroner
Denne klassiske oppskriften viser hvordan du lager deilige kokosmakroner på den gammeldagse og tradisjonelle måten. Kokosmakroner er saftige inni og knasende utenpå, og deigen er nærmest som kokosmarengs å regne. Deigen lages med eggehviter og inneholder ikke noe hvetemel. Kakene blir myke og veldig, veldig gode.
Du finner flere søte juleoppskrifter her: Risboller i langpanne, kolakaker og kakemenn
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv - fra boken «Det søte liv – julens deiligste kaker»
Denne klassiske oppskriften viser hvordan du lager deilige kokosmakroner på den gammeldagse og tradisjonelle måten. Kokosmakroner er saftige inni og knasende utenpå, og deigen er nærmest som kokosmarengs å regne. Deigen lages med eggehviter og inneholder ikke noe hvetemel. Kakene blir myke og veldig, veldig gode.
Du finner flere søte juleoppskrifter her: Risboller i langpanne, kolakaker og kakemenn
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv - fra boken «Det søte liv – julens deiligste kaker»
Ingredienser
- 4 stk eggehvite
- 3 dl melis
- 1 ts vaniljesukker
- 250 g kokos
Slik gjør du:
- 4 stk eggehvite
- 3 dl melis
- 1 ts vaniljesukker
- 250 g kokos
