rask

Marsipan-pops med daim

25 min
Lagret av 76 brukere
Marsipan-pops med daim
Lagret av 76 brukere

Ingredienser

6
porsjoner
  • 220 g marsipan
  • 56 g Daim, altså en pakke
  • 200 g mørk sjokolade, 70 %
  • kakestrøssel
  • melis
  • grillpinner, eller cake pops-pinner

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 220 g marsipan
  • 56 g Daim, altså en pakke
  • 200 g mørk sjokolade, 70 %
  • kakestrøssel
  • melis
  • grillpinner, eller cake pops-pinner
Grovhakk daim. Smelt sjokolade over vannbad.
Kjevle ut marsipanen til et rektangel. Bruk litt melis hvis marsipanen blir klissete.
Strø over hakket daim og rull marsipanen til en pølse. Skjær skiver og rull hver skive sammen til en kule.
Fest kulen på en cake pops-pinne. Du kan godt dele hver cake pops-pinne i to, slik at den ikke ble så lang.
Dypp marsipankulene i mørk sjokolade som har fått avkjølt seg noe på kjøkkenbenken.
La sjokoladen renne godt av. Vær litt tålmodig.
Dryss over strø og sett marsipanpopsene i små kopper slik at de stivner. Oppbevares kaldt.
woman cooking

Bon appetit!

Grovhakk daim. Smelt sjokolade over vannbad.
Kjevle ut marsipanen til et rektangel. Bruk litt melis hvis marsipanen blir klissete.
Strø over hakket daim og rull marsipanen til en pølse. Skjær skiver og rull hver skive sammen til en kule.
Fest kulen på en cake pops-pinne. Du kan godt dele hver cake pops-pinne i to, slik at den ikke ble så lang.
Dypp marsipankulene i mørk sjokolade som har fått avkjølt seg noe på kjøkkenbenken.
La sjokoladen renne godt av. Vær litt tålmodig.
Dryss over strø og sett marsipanpopsene i små kopper slik at de stivner. Oppbevares kaldt.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?