Hjemmelaget marsipan med bringebær, pistasj eller pekan
Hjemmelaget marsipan egner seg utmerket som en liten julegave, laget med en stor dose kjærlighet og omtanke.
Fyll opp fine poser eller koselige glass, fest på pene bånd og skriv noen velvalgte ord på etiketten.
Her får du tre varianter av marsipanbrød: Marsipan med pistasj og lime, enkel marsipan med bringebær og pekanmarsipan med Baileys.
Hver oppskrift gir ca. 20-25 biter eller skiver.
Hjemmelaget marsipan egner seg utmerket som en liten julegave, laget med en stor dose kjærlighet og omtanke.
Fyll opp fine poser eller koselige glass, fest på pene bånd og skriv noen velvalgte ord på etiketten.
Her får du tre varianter av marsipanbrød: Marsipan med pistasj og lime, enkel marsipan med bringebær og pekanmarsipan med Baileys.
Hver oppskrift gir ca. 20-25 biter eller skiver.
Pekanmarispan
- 200 g mandler, skåldede
- 200 g melis
- 100 g melis
- 100 g pekannøtter, + ekstra til pynt
- 1 ss glukose, kan sløyfes
- 1 stk eggehvite, stor
- 2 ss Baileys, evt. brun rom, konjakk eller vann
- 200 g sjokolade, smeltet
Marsipan med bringebær
- 200 g mandler, skåldede
- 200 g melis
- 1 ss glukose, kan sløyfes
- 1 stk eggehvite, stor (kan erstattes med en skvett vann)
- 20 g tørkede bringebær, finknuste
- 150 g sjokolade, til pynt
Pistasjmarsipan
- 200 g pistasjkjerner, usaltede
- 100 g mandler
- 200 g melis
- 2 ss glukose, kan sløyfes
- 1 stk eggehvite, stor
- 1 stk lime, revet skall
- 200 sjokolade, smeltet
Pekanmarispan
- 200 g mandler, skåldede
- 200 g melis
- 100 g melis
- 100 g pekannøtter, + ekstra til pynt
- 1 ss glukose, kan sløyfes
- 1 stk eggehvite, stor
- 2 ss Baileys, evt. brun rom, konjakk eller vann
- 200 g sjokolade, smeltet
Marsipan med bringebær
- 200 g mandler, skåldede
- 200 g melis
- 1 ss glukose, kan sløyfes
- 1 stk eggehvite, stor (kan erstattes med en skvett vann)
- 20 g tørkede bringebær, finknuste
- 150 g sjokolade, til pynt
Pistasjmarsipan
- 200 g pistasjkjerner, usaltede
- 100 g mandler
- 200 g melis
- 2 ss glukose, kan sløyfes
- 1 stk eggehvite, stor
- 1 stk lime, revet skall
- 200 sjokolade, smeltet
Pekanmarsipan
Enkel marsipan med bringebær
Pistasjmarsipan
