Til hovedinnhold

Rosettbakkels

4 h

Oppskriften gir 60-70 stykker. 

Oppskriften er fra 100 år gamle Nikka Grønning fra Valdal. 

Lagret av 141 brukere
Rosettbakkels

Oppskriften gir 60-70 stykker. 

Oppskriften er fra 100 år gamle Nikka Grønning fra Valdal. 

Lagret av 141 brukere

Ingredienser

12
porsjoner
  • 3 stk egg
  • 6 ss sukker
  • 2 dl potetmel
  • 4 dl hvetemel, eventuelt 5 dl
  • 4 dl vann

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 stk egg
  • 6 ss sukker
  • 2 dl potetmel
  • 4 dl hvetemel, eventuelt 5 dl
  • 4 dl vann
Rør egg, sukker og vatn sammen (ikke pisk). Ha i melet til slutt. La stå og svelle i minst to timer.
Varm jernet i fettet, dypp jernes i kakerøren til kakerøren kommer opp til den øverste kanten av jernet (ikke over den øverste kanten, da løsner ikke kaken). Rør av og til så ikke 
melet synker til bunnen.
woman cooking

Bon appetit!

Rør egg, sukker og vatn sammen (ikke pisk). Ha i melet til slutt. La stå og svelle i minst to timer.
Varm jernet i fettet, dypp jernes i kakerøren til kakerøren kommer opp til den øverste kanten av jernet (ikke over den øverste kanten, da løsner ikke kaken). Rør av og til så ikke 
melet synker til bunnen.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?