Glutenfrie krumkaker
Monica Jensen Hellmann står bak «Det glutenfrie verksted» og har gitt ut kokeboken «Glutenfri jul», som guider deg gjennom glutenfri julebakst. Her får du hennes oppskrift på glutenfrie krumkaker.
Tips: Om du skal lage multekrem og tilsetter ferdig sukrede bær, er det tilstrekkelig med litt vaniljesukker i selve kremen - da unngår du at det blir altfor søtt.
Monica Jensen Hellmann står bak «Det glutenfrie verksted» og har gitt ut kokeboken «Glutenfri jul», som guider deg gjennom glutenfri julebakst. Her får du hennes oppskrift på glutenfrie krumkaker.
Tips: Om du skal lage multekrem og tilsetter ferdig sukrede bær, er det tilstrekkelig med litt vaniljesukker i selve kremen - da unngår du at det blir altfor søtt.
Ingredienser
- 150 g smør
- 3 stk egg
- 125 g rårørsukker
- 75 g glutenfri bollemiks, gjerne fra Det glutenfrie verksted
- 75 g potetmel
- 0.5 ts kardemomme
- 0.5 dl vann, omtrent en halv desiliter
Slik gjør du:
- 150 g smør
- 3 stk egg
- 125 g rårørsukker
- 75 g glutenfri bollemiks, gjerne fra Det glutenfrie verksted
- 75 g potetmel
- 0.5 ts kardemomme
- 0.5 dl vann, omtrent en halv desiliter
