Til hovedinnhold

Sjokoladekuler med Oboy

30 min
6 varer
735
Sjokoladekuler med Oboy

Sjokoladekuler med Oboy er raske å lage og supergode! De inneholder havregryn og sjokolademelkpulver og har mild sjokoladesmak. Sjokoladekulene bør oppbevares i kjøleskapet, men kan fint sendes med i lunsjboksen eller tas med på tur. Disse er garantert populære hos store og små!
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.

Ingredienser

8
porsjoner
  • 150 g smør
  • 2 dl melis
  • 2 dl sjokolademelkpulver
  • 6 dl havregryn, små, lettkokte
  • 1 dl melk

Pynt

  • 150 g kokos

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 150 g smør
  • 2 dl melis
  • 2 dl sjokolademelkpulver
  • 6 dl havregryn, små, lettkokte
  • 1 dl melk

Pynt

  • 150 g kokos
Bland smeltet smør med melis og Oboy eller annet sjokolademelkpulver. Ha i havregryn og melken. Rør blandingen godt sammen og la den stå i kjøleskapet i minst 30 minutter. Da vil havregrynene svelle opp og gjøre massen fastere.
Ha kokos i en flat suppebolle eller liknende. Form små kuler av deigen med hendene og rull dem forsiktig i kokosen. Det kan være lurt å fukte hendene med vann jevnlig for at havregrynsmassen ikke skal klistre seg for mye til fingrene.
Sett sjokoladekulene med Oboy på et brett og sett brettet i kjøleskapet til kulene har stivnet. Når kulene er stive kan du ha dem i en kakeboks eller en liten plastikkpose som oppbevares kjølig.
Sett sjokoladekulene med Oboy på et brett og sett brettet i kjøleskapet til kulene har stivnet. Når kulene er stive kan du ha dem i en kakeboks eller en liten plastikkpose som oppbevares kjølig.
woman cooking

Bon appetit!

Bland smeltet smør med melis og Oboy eller annet sjokolademelkpulver. Ha i havregryn og melken. Rør blandingen godt sammen og la den stå i kjøleskapet i minst 30 minutter. Da vil havregrynene svelle opp og gjøre massen fastere.
Ha kokos i en flat suppebolle eller liknende. Form små kuler av deigen med hendene og rull dem forsiktig i kokosen. Det kan være lurt å fukte hendene med vann jevnlig for at havregrynsmassen ikke skal klistre seg for mye til fingrene.
Sett sjokoladekulene med Oboy på et brett og sett brettet i kjøleskapet til kulene har stivnet. Når kulene er stive kan du ha dem i en kakeboks eller en liten plastikkpose som oppbevares kjølig.
Sett sjokoladekulene med Oboy på et brett og sett brettet i kjøleskapet til kulene har stivnet. Når kulene er stive kan du ha dem i en kakeboks eller en liten plastikkpose som oppbevares kjølig.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?