Myke cookies med sjokolade og appelsin
Lag en god porsjon med myke cookies! Dette er deilige, amerikanske chocolate chip cookies med sjokolade og appelsin, og den myke konsistensen får de fordi de lages med både hvitt sukker, brunt sukker og sirup. Revet appelsinskall, vanilje og sjokolade gir den gode smaken! Denne deigen virker bløt når den er nylaget, men den blir fastere av å ligge i kjøleskapet innpakket i plast til dagen etter. Cookiesene kan oppbevares i tett kakeboks. De er også veldig fine å fryse.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv
Lag en god porsjon med myke cookies! Dette er deilige, amerikanske chocolate chip cookies med sjokolade og appelsin, og den myke konsistensen får de fordi de lages med både hvitt sukker, brunt sukker og sirup. Revet appelsinskall, vanilje og sjokolade gir den gode smaken! Denne deigen virker bløt når den er nylaget, men den blir fastere av å ligge i kjøleskapet innpakket i plast til dagen etter. Cookiesene kan oppbevares i tett kakeboks. De er også veldig fine å fryse.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv
Ingredienser
- 250 g smør
- 300 g brunt sukker
- 150 g sukker
- 70 g sirup, lys
- 3 stykker egg
- 2 ts vaniljeekstrakt
- 2 stykker appelsin, revet skall
- 1 ts natron
- 500 g hvetemel
- 400 g sjokolade, knapper eller delt i biter
Slik gjør du:
- 250 g smør
- 300 g brunt sukker
- 150 g sukker
- 70 g sirup, lys
- 3 stykker egg
- 2 ts vaniljeekstrakt
- 2 stykker appelsin, revet skall
- 1 ts natron
- 500 g hvetemel
- 400 g sjokolade, knapper eller delt i biter
