Sjokoladesnitter

45 min
479 har lagret denne
Sjokoladepinner på hvit tallerken
479 har lagret denne
6
porsjoner
  • 200 g smør
  • 2 dl sukker
  • 3 ss sirup
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 4 ss kakaopulver
  • 5 dl hvetemel

Pynt

  • 1 stk egg, lite
  • perlesukker
Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g smør
  • 2 dl sukker
  • 3 ss sirup
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 4 ss kakaopulver
  • 5 dl hvetemel

Pynt

  • 1 stk egg, lite
  • perlesukker
1. Pisk mykt smør sammen med sukker. Pisk inn sirupen, vaniljesukker, bakepulver og kakao. Bland så i hvetemelet til en fast deig.
2. Del deigen i tre deler. Trill hver del til lengder som er like lange som stekeplaten.
3. Ha bakepapir på en stekeplate og legg lengdene oppå (2 lengder på en stekeplate og 1 lengde på en annen stekeplate).
4. Trykk lengdene flatere med fingrene. Pensle over med sammenvispet egg og dryss over perlesukker.
5. Stekes midt i ovnen ved 175°C i 14-18 min.
6. Ta platen ut av ovnen og skjær lengdene opp på skrå mens de fortsatt er varme. Dra snittene litt fra hverandre og la de bli helt kalde på platen.
woman cooking

Bon appetit!

1. Pisk mykt smør sammen med sukker. Pisk inn sirupen, vaniljesukker, bakepulver og kakao. Bland så i hvetemelet til en fast deig.
2. Del deigen i tre deler. Trill hver del til lengder som er like lange som stekeplaten.
3. Ha bakepapir på en stekeplate og legg lengdene oppå (2 lengder på en stekeplate og 1 lengde på en annen stekeplate).
4. Trykk lengdene flatere med fingrene. Pensle over med sammenvispet egg og dryss over perlesukker.
5. Stekes midt i ovnen ved 175°C i 14-18 min.
6. Ta platen ut av ovnen og skjær lengdene opp på skrå mens de fortsatt er varme. Dra snittene litt fra hverandre og la de bli helt kalde på platen.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?