Marsipanjordbær er dekorativt på kaffebordet både i julen og resten av året.
Disse er enkle å lage og ypperlige å gi bort i gave. Legg dem i en cellofanpose, så ser det riktig dekorativt ut. Barna kan gjerne være med å lage dem. Kilde: Konditor Ellen-Christine Lendengen.
Marsipanjordbær er dekorativt på kaffebordet både i julen og resten av året.
Disse er enkle å lage og ypperlige å gi bort i gave. Legg dem i en cellofanpose, så ser det riktig dekorativt ut. Barna kan gjerne være med å lage dem. Kilde: Konditor Ellen-Christine Lendengen.
Trill kuler og form dem deretter litt mellom håndbakene, slik at de får form som et jordbær.
Dypp marsipanjordbærene forsiktig i litt rød konditorfarge og legg dem på tørkepapir. De skal kun renne litt av seg på tørkepapiret, ikke tørke.
Rull de deretter i sukker.
Sett på jordbærstilk. Jordbærstilker får du kjøpt i hobbybutikker eller hos din lokal baker. Får du ikke tak i jordbærstilk, kan du lage stilk ved å presse litt grønn marsipan gjennom en sikt eller en hvitløkspresse. Du kan også droppe stilken.
Bon appetit!
Vei opp marsipanbiter på 15 gram.
Trill kuler og form dem deretter litt mellom håndbakene, slik at de får form som et jordbær.
Dypp marsipanjordbærene forsiktig i litt rød konditorfarge og legg dem på tørkepapir. De skal kun renne litt av seg på tørkepapiret, ikke tørke.
Rull de deretter i sukker.
Sett på jordbærstilk. Jordbærstilker får du kjøpt i hobbybutikker eller hos din lokal baker. Får du ikke tak i jordbærstilk, kan du lage stilk ved å presse litt grønn marsipan gjennom en sikt eller en hvitløkspresse. Du kan også droppe stilken.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto