Kokosmakroner med sukrin

60 min
505 har lagret denne
Søte og gode kokosmakroner med sukrin og sjokolade
505 har lagret denne
1
porsjoner
  • 100 g kokosmasse
  • 100 g sukrin
  • 2 stykker eggehvite, erstattes eventuelt med «no egg»
  • 1 ss kokosfett

Ekstra

  • 100 g sjokolade, sukkerfri, hvis du ønsker sunt alternativ
Unngå at skjermen går i dvale
  • 100 g kokosmasse
  • 100 g sukrin
  • 2 stykker eggehvite, erstattes eventuelt med «no egg»
  • 1 ss kokosfett

Ekstra

  • 100 g sjokolade, sukkerfri, hvis du ønsker sunt alternativ
Start med å blande kokos, sukrin og kokosolje i en gryte. Varm opp på lav temperatur til sukkeret smelter. Tilsett så eggehvitene eller eggerstatningen, og ta gryten av varmen.
Bland godt sammen. La blandingen avkjøles noe, men ikke helt.
Form kuler av 1 ss kokosmasse i hendene. Klem dem godt sammen.
Plasser makronene på et stekebrett med papir og stek i 17 minutter på 170 grader til de er gylne på toppen.
Kokosmakronene smaker godt naturell, men de blir ekstra gode dyppet i litt sjokolade. Her finnes det flere sukkerfrie og «raw» alternativer. Smelt sjokoladen i vannbad og dypp kokosmakronene med sukrin delvis i sjokolade når de har blitt avkjølt. Oppbevares i lufttett boks.
woman cooking

Bon appetit!

Start med å blande kokos, sukrin og kokosolje i en gryte. Varm opp på lav temperatur til sukkeret smelter. Tilsett så eggehvitene eller eggerstatningen, og ta gryten av varmen.
Bland godt sammen. La blandingen avkjøles noe, men ikke helt.
Form kuler av 1 ss kokosmasse i hendene. Klem dem godt sammen.
Plasser makronene på et stekebrett med papir og stek i 17 minutter på 170 grader til de er gylne på toppen.
Kokosmakronene smaker godt naturell, men de blir ekstra gode dyppet i litt sjokolade. Her finnes det flere sukkerfrie og «raw» alternativer. Smelt sjokoladen i vannbad og dypp kokosmakronene med sukrin delvis i sjokolade når de har blitt avkjølt. Oppbevares i lufttett boks.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?