Sarah Bernhardt
Dropp de tørre julekakene, lag heller disse saftige, smakfulle og helt himmelske konfektbitene til jul. Sarah Bernhardt er julekaker som garantert forsvinner fra fatet.
Sarah Bernhardt er en personlig favoritt. Både store og små i familien elsker dem, og jeg lager disse konfektbitene både til bursdager, høytider og til fest. Den originale versjonen er dyppet i sjokolade, har en makron til bunn og er litt mer omfattende å lage enn disse.
Min variant av Sarah Bernhardt er laget på hurtigvis med ferdig kransekakemasse. Istedenfor for å dyppe bitene i sjokolade har jeg smeltet litt sjokolade som jeg drar over kakene med en skje. Disse bitene kan lages som små søte tapas, som én stor kake eller som kaffekake-biter.
Husk at kremen trenger å stå noen timer før den piskes. Konfektbitene egner seg godt til frysing og tiner på få minutter. Det er bare å hente frem godsakene etter hvert som du får lyst på noe godt.
Denne oppskriften gir 12 Sarah Bernhardt.
Dropp de tørre julekakene, lag heller disse saftige, smakfulle og helt himmelske konfektbitene til jul. Sarah Bernhardt er julekaker som garantert forsvinner fra fatet.
Sarah Bernhardt er en personlig favoritt. Både store og små i familien elsker dem, og jeg lager disse konfektbitene både til bursdager, høytider og til fest. Den originale versjonen er dyppet i sjokolade, har en makron til bunn og er litt mer omfattende å lage enn disse.
Min variant av Sarah Bernhardt er laget på hurtigvis med ferdig kransekakemasse. Istedenfor for å dyppe bitene i sjokolade har jeg smeltet litt sjokolade som jeg drar over kakene med en skje. Disse bitene kan lages som små søte tapas, som én stor kake eller som kaffekake-biter.
Husk at kremen trenger å stå noen timer før den piskes. Konfektbitene egner seg godt til frysing og tiner på få minutter. Det er bare å hente frem godsakene etter hvert som du får lyst på noe godt.
Denne oppskriften gir 12 Sarah Bernhardt.
Ingredienser
- 500 g kransekakemasse
- kokesjokolade, til pynting
Trøffelkrem
- 1 boks fløte, liten kartong
- 100 g kokesjokolade
Slik gjør du:
- 500 g kransekakemasse
- kokesjokolade, til pynting
Trøffelkrem
- 1 boks fløte, liten kartong
- 100 g kokesjokolade
