Sultne gutter består av duoen Ole Samuelsen og Magnus Liøkel, og her deler de mammaen til Magnus sin oppskrift på juleklassikeren brune pinner.
«Mammaen til Magnus har lagd disse så lenge han kan huske, og er noe av det første han setter tennene i når han kommer hjem til jul. Vi har prøvd å kopiere hennes oppskrift. De er ikke like vakre, men smaken er den samme, og det er vel det som teller?»
Ha smør og sukker i en kjøkkenmaskin. Bland til en jevn, luftig masse.
Ha i resten av ingrediensene. Bland til en jevn deig.
Del deigen i seks emner. Trill emnene til pølser. Fordel pølsene på to bakebrett kledd i bakepapir. Trykk ut hver pølse med fingrene til de er ca. ½ cm tjukke. Pensle pølsene med eggehvite og strø over brunt sukker og mandler.
Steik i ovnen på 175 grader til de er gylne (12–15 minutter).
Skjær i skiver på skrå mens de fortsatt er varme. Avkjøl på rist.
Bon appetit!
Ha smør og sukker i en kjøkkenmaskin. Bland til en jevn, luftig masse.
Ha i resten av ingrediensene. Bland til en jevn deig.
Del deigen i seks emner. Trill emnene til pølser. Fordel pølsene på to bakebrett kledd i bakepapir. Trykk ut hver pølse med fingrene til de er ca. ½ cm tjukke. Pensle pølsene med eggehvite og strø over brunt sukker og mandler.
Steik i ovnen på 175 grader til de er gylne (12–15 minutter).
Skjær i skiver på skrå mens de fortsatt er varme. Avkjøl på rist.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto