Brune pinner fra Sultne gutter

60 min
109 har lagret denne
Et brett med brune pinner pyntet med sukker og mandler.
Foto: Sultne gutter
109 har lagret denne
1
stk
  • 200 g meierismør, romtemperert
  • 100 g sukker, hvitt
  • 100 g brunt sukker
  • 1 stk eggeplomme
  • 1 ss lys sirup
  • 1 ts natron
  • 1 ts vaniljesukker
  • 0.5 ts kanel
  • 300 g hvetemel

Topping

  • 1 dl brunt sukker
  • 1 dl mandler, finhakkede
  • 1 stk eggehvite
Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g meierismør, romtemperert
  • 100 g sukker, hvitt
  • 100 g brunt sukker
  • 1 stk eggeplomme
  • 1 ss lys sirup
  • 1 ts natron
  • 1 ts vaniljesukker
  • 0.5 ts kanel
  • 300 g hvetemel

Topping

  • 1 dl brunt sukker
  • 1 dl mandler, finhakkede
  • 1 stk eggehvite
Ha smør og sukker i en kjøkkenmaskin. Bland til en jevn, luftig masse.
Ha i resten av ingrediensene. Bland til en jevn deig.
Del deigen i seks emner. Trill emnene til pølser. Fordel pølsene på to bakebrett kledd i bakepapir. Trykk ut hver pølse med fingrene til de er ca. ½ cm tjukke. Pensle pølsene med eggehvite og strø over brunt sukker og mandler.
Steik i ovnen på 175 grader til de er gylne (12–15 minutter).
Skjær i skiver på skrå mens de fortsatt er varme. Avkjøl på rist.
woman cooking

Bon appetit!

Ha smør og sukker i en kjøkkenmaskin. Bland til en jevn, luftig masse.
Ha i resten av ingrediensene. Bland til en jevn deig.
Del deigen i seks emner. Trill emnene til pølser. Fordel pølsene på to bakebrett kledd i bakepapir. Trykk ut hver pølse med fingrene til de er ca. ½ cm tjukke. Pensle pølsene med eggehvite og strø over brunt sukker og mandler.
Steik i ovnen på 175 grader til de er gylne (12–15 minutter).
Skjær i skiver på skrå mens de fortsatt er varme. Avkjøl på rist.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?