rask
vegetar
Ostegratinert hvitløksbrød
25 min
Ostegratinert hvitløksbrød er veldig godt tilbehør til de fleste retter. Her får du en deilig vri på hvitløksbrødet, laget av en focaccia og masse ost.
1322 har lagret denne
Ostegratinert hvitløksbrød er veldig godt tilbehør til de fleste retter. Her får du en deilig vri på hvitløksbrødet, laget av en focaccia og masse ost.
1322 har lagret denne
4
porsjoner
- 1 stk focaccia, 25 x 30 cm
- 150 g meierismør, romtemperert
- 4 fedd hvitløk
- 4 ss bladpersille, hakket, evt. basilikum
- 1 klype flaksalt
- 200 g revet ost, gjerne mozzarella
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 stk focaccia, 25 x 30 cm
- 150 g meierismør, romtemperert
- 4 fedd hvitløk
- 4 ss bladpersille, hakket, evt. basilikum
- 1 klype flaksalt
- 200 g revet ost, gjerne mozzarella
Hakk hvitløken, dryss over en klype flaksalt og mos hvitløken og saltet med en gaffel.
Rør sammen smør, hvitløkmos og hakket persille.
Skjær brødet i jevne firkanter uten å skjære helt igjennom. Smør hvitløksmøret ned i sporene og dryss over ost.
Stek hvitløksbrødet ved 215 grader til overflaten blir gyllen og sprø. Det tar cirka 10 minutter.

Bon appetit!
Hakk hvitløken, dryss over en klype flaksalt og mos hvitløken og saltet med en gaffel.
Rør sammen smør, hvitløkmos og hakket persille.
Skjær brødet i jevne firkanter uten å skjære helt igjennom. Smør hvitløksmøret ned i sporene og dryss over ost.
Stek hvitløksbrødet ved 215 grader til overflaten blir gyllen og sprø. Det tar cirka 10 minutter.