Eltefritt grytebrød
Bak et eltefritt grytebrød, for det er nesten ingenting som slår rykende ferskt, hjemmebakt brød til frokost!
Lager du et eltefritt brød, er det ikke store innsatsen du må legge i selv. Det eneste du må gjøre er å sette deigen kvelden før, og du kan etter noen enkle grep spise fantastisk godt brød dagen etter. Saftig og deilig inni, med sprø skorpe utenpå!
Bak et eltefritt grytebrød, for det er nesten ingenting som slår rykende ferskt, hjemmebakt brød til frokost!
Lager du et eltefritt brød, er det ikke store innsatsen du må legge i selv. Det eneste du må gjøre er å sette deigen kvelden før, og du kan etter noen enkle grep spise fantastisk godt brød dagen etter. Saftig og deilig inni, med sprø skorpe utenpå!
- 600 g hvetemel
- 200 g fint sammalt hvetemel
- 80 g solsikkekjerner
- 2 ts salt
- 0.5 ts tørrgjær
- 7 dl vann, kaldt
- 600 g hvetemel
- 200 g fint sammalt hvetemel
- 80 g solsikkekjerner
- 2 ts salt
- 0.5 ts tørrgjær
- 7 dl vann, kaldt
