Oppskriften er fra Nikka Grønning fra Valldal. Denne får du rundt 100 lefser med. Det er egne jern til å steke flatebakelse i, men man kan prøve å steke i et rømmebrødjern. Røren kan med fordel lages kvelden før man steker.
Oppskriften er fra Nikka Grønning fra Valldal. Denne får du rundt 100 lefser med. Det er egne jern til å steke flatebakelse i, men man kan prøve å steke i et rømmebrødjern. Røren kan med fordel lages kvelden før man steker.
Ett egg og sukker vispes lett sammen. Ha i kremfløte og seterrømme. Pisk godt sammen, men ikke til krem. Slå i vann og visp inn siktet hvetemel. Smelt seks til syv spiseskje smør og tilsett til slutt.
Bon appetit!
Ett egg og sukker vispes lett sammen. Ha i kremfløte og seterrømme. Pisk godt sammen, men ikke til krem. Slå i vann og visp inn siktet hvetemel. Smelt seks til syv spiseskje smør og tilsett til slutt.