Dette nøttebrødet er ikke bare supersaftig og godt, det er også veldig raskt og enkelt å lage det. Ikke noe elting eller heving. Bare rør sammen valgfrie nøtter og frø med egg som bindemiddel og sett det rett i ovnen.
Siden brødet ikke inneholder noe mel holder det seg også saftig mye lenger. Dette brødet har jeg fint stående i opptil en uke. Det er også godt som ristet og perfekt matpakkebrød!
Tilsett olivenolje, salt og eventuelt krydder om du vil ha det i. Rosmarin, timian, paprikapulver og chili er gode smakstilsetninger.
Vei opp valgrie nøtter og frø og bland det sammen med eggene. Du trenger ikke å hakke opp nøttene. Jeg brukte en blanding av cashewnøtter, mandler, chiafrø og gresskarfrø. En annen favoritt er valnøtter, gresskarfrø og solsikkefrø.
Hell blandingen over i en brødform på ca 1 liter kledd med bakepapir. Stekes ved 160 grader i 50 minutter. La brødet avkjøle seg helt på rist før du skjærer i det.
Bon appetit!
Pisk eggene sammen i en bolle.
Tilsett olivenolje, salt og eventuelt krydder om du vil ha det i. Rosmarin, timian, paprikapulver og chili er gode smakstilsetninger.
Vei opp valgrie nøtter og frø og bland det sammen med eggene. Du trenger ikke å hakke opp nøttene. Jeg brukte en blanding av cashewnøtter, mandler, chiafrø og gresskarfrø. En annen favoritt er valnøtter, gresskarfrø og solsikkefrø.
Hell blandingen over i en brødform på ca 1 liter kledd med bakepapir. Stekes ved 160 grader i 50 minutter. La brødet avkjøle seg helt på rist før du skjærer i det.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto