Brød med rosmarin og nøtter
Dette nøttebrødet er ikke bare supersaftig og godt, det er også veldig raskt og enkelt å lage det. Ikke noe elting eller heving. Bare rør sammen valgfrie nøtter og frø med egg som bindemiddel og sett det rett i ovnen.
Siden brødet ikke inneholder noe mel holder det seg også saftig mye lenger. Dette brødet har jeg fint stående i opptil en uke. Det er også godt som ristet og perfekt matpakkebrød!
Oppskriften gir et brød.
Dette nøttebrødet er ikke bare supersaftig og godt, det er også veldig raskt og enkelt å lage det. Ikke noe elting eller heving. Bare rør sammen valgfrie nøtter og frø med egg som bindemiddel og sett det rett i ovnen.
Siden brødet ikke inneholder noe mel holder det seg også saftig mye lenger. Dette brødet har jeg fint stående i opptil en uke. Det er også godt som ristet og perfekt matpakkebrød!
Oppskriften gir et brød.
Ingredienser
- 4 stykker egg
- 0.5 dl olivenolje
- 1 klype havsalt
- 1 klype rosmarin, valgfritt
- 500 g nøtter, og frø
Slik gjør du:
- 4 stykker egg
- 0.5 dl olivenolje
- 1 klype havsalt
- 1 klype rosmarin, valgfritt
- 500 g nøtter, og frø
