Pølse i pinnebrød er supergod turmat! Bruk gjerne noen litt digge pølser, som lammepølser eller chilipølser. Topp med karamellisert rødløk, sennep og ruccola til glede for store barn og voksne.
Pølse i pinnebrød er supergod turmat! Bruk gjerne noen litt digge pølser, som lammepølser eller chilipølser. Topp med karamellisert rødløk, sennep og ruccola til glede for store barn og voksne.
Bland sammen alt det tørre i en bolle. Tilsett olje og vann, og elt deigen glatt og smidig. Virker deigen veldig fast kan du tilsette litt mer vann.
Pakk deigen godt inn i plastfolie eller i en plastpose slik at den ikke tørker på overflaten.
Rens og skjær løken i tynne skiver. Stek løken myk i smøret.
Dryss over sukker og stek løken videre over middels varme til løken er helt myk og karamellisert.
Tilsett eddik og la det koke til all væske har fordampet. Smak løken til med en klype salt.
Snurr en deigpølse rundt hver pølse og stikk det hele på spidd eller pinne. Grill pølsen over glørne på et bål eller grillen. Vri ofte på pinnen, slik at brødet blir jevnt stekt.
Server pølsene med karamellisert løk, sennep og ruccolasalat.
Bon appetit!
Bland sammen alt det tørre i en bolle. Tilsett olje og vann, og elt deigen glatt og smidig. Virker deigen veldig fast kan du tilsette litt mer vann.
Pakk deigen godt inn i plastfolie eller i en plastpose slik at den ikke tørker på overflaten.
Rens og skjær løken i tynne skiver. Stek løken myk i smøret.
Dryss over sukker og stek løken videre over middels varme til løken er helt myk og karamellisert.
Tilsett eddik og la det koke til all væske har fordampet. Smak løken til med en klype salt.
Snurr en deigpølse rundt hver pølse og stikk det hele på spidd eller pinne. Grill pølsen over glørne på et bål eller grillen. Vri ofte på pinnen, slik at brødet blir jevnt stekt.
Server pølsene med karamellisert løk, sennep og ruccolasalat.