rask
vegetar

Søte pinnebrød med sukker og kanel

25 min

Søte pinnebrød med sukker og kanel er turmatens svar på kanelsnurrer. Bare rull pinnebrøddeigen i kanel og sukker, knytt den i en knute og grill det på grillen eller bålet.

176 har lagret denne
Søte pinnebrød med sukker og kanel

Søte pinnebrød med sukker og kanel er turmatens svar på kanelsnurrer. Bare rull pinnebrøddeigen i kanel og sukker, knytt den i en knute og grill det på grillen eller bålet.

176 har lagret denne
6
porsjoner
  • 400 g hvetemel
  • 100 g sammalt hvete, spelt eller rug
  • 1.5 ts salt
  • 2 ts bakepulver
  • 3 ss sukker
  • 2 dl vann, lunkent
  • 1 dl olje, nøytral

Topping

  • sukker
  • kanel
Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g hvetemel
  • 100 g sammalt hvete, spelt eller rug
  • 1.5 ts salt
  • 2 ts bakepulver
  • 3 ss sukker
  • 2 dl vann, lunkent
  • 1 dl olje, nøytral

Topping

  • sukker
  • kanel
Bland sammen alt det tørre i en bolle. Tilsett olje og vann, og elt deigen glatt og smidig. Virker deigen veldig fast kan du tilsette litt mer vann.
Pakk deigen godt inn i plastfolie eller i en plastpose slik at den ikke tørker på overflaten.
Rull en deigklump på størrelse med en golfball til en lang pølse. Dypp pølsen i en blanding av sukker og kanel og lag en knute av pølsen.
Stikk knuten på et spidd eller pinne og stek over glørne til bollen er gjennomstekt. Vri på pinnen ofte slik at deigen blir jevnt stekt.
woman cooking

Bon appetit!

Bland sammen alt det tørre i en bolle. Tilsett olje og vann, og elt deigen glatt og smidig. Virker deigen veldig fast kan du tilsette litt mer vann.
Pakk deigen godt inn i plastfolie eller i en plastpose slik at den ikke tørker på overflaten.
Rull en deigklump på størrelse med en golfball til en lang pølse. Dypp pølsen i en blanding av sukker og kanel og lag en knute av pølsen.
Stikk knuten på et spidd eller pinne og stek over glørne til bollen er gjennomstekt. Vri på pinnen ofte slik at deigen blir jevnt stekt.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?