Grissini

60 min

Deilige og sprø grissini er perfekt tilbehør på tapasbordet eller til grillmaten. Du kan drysse på hva du ønsker på toppen av stengene eks. krydder, sesamfrø, valmuefrø, maldonsalt eller revet parmesan.
Kilde: Ellen-Christine Lendengen. Foto: Felix Laate

181 har lagret denne
Grissini

Deilige og sprø grissini er perfekt tilbehør på tapasbordet eller til grillmaten. Du kan drysse på hva du ønsker på toppen av stengene eks. krydder, sesamfrø, valmuefrø, maldonsalt eller revet parmesan.
Kilde: Ellen-Christine Lendengen. Foto: Felix Laate

181 har lagret denne
8
porsjoner
  • 500 g hvetemel
  • 10 g salt
  • 75 g smør
  • 20 g gjær
  • 3 dl vann
Unngå at skjermen går i dvale
  • 500 g hvetemel
  • 10 g salt
  • 75 g smør
  • 20 g gjær
  • 3 dl vann
Smelt smøret og ha i vann.
Løs opp gjæren og bland i det tørre. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin til eltingen av deigen.
La deigen hvile i 20 minutter og rull deretter ut lange tynne stenger.
Pensle med vann og ha på eventuelt litt strøssel.
La de etterheve litt.
Pensle med vann og strø på eventuelt strøssel.
Stekes sprø og gyllenbrune på 180 grader i ca. 10-15 minutter.
woman cooking

Bon appetit!

Smelt smøret og ha i vann.
Løs opp gjæren og bland i det tørre. Bruk gjerne en kjøkkenmaskin til eltingen av deigen.
La deigen hvile i 20 minutter og rull deretter ut lange tynne stenger.
Pensle med vann og ha på eventuelt litt strøssel.
La de etterheve litt.
Pensle med vann og strø på eventuelt strøssel.
Stekes sprø og gyllenbrune på 180 grader i ca. 10-15 minutter.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?