Potetkaker

1 h
Lagret av 82 brukere
Potetkaker
Lagret av 82 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 650 g poteter
  • salt
  • 2 dl hvetemel

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 650 g poteter
  • salt
  • 2 dl hvetemel
Skrubb po­te­te­ne og kok dem.
Skrell dem og mos dem el­ler mal dem på kjøtt­kvern sam­men med litt salt mens de er var­me.
Av­kjøl til rom­tem­pe­ra­tur.
Elt inn halv­par­ten av melet. Res­ten av melet bru­ker du til ut­ba­kin­gen.
Del dei­gen i em­ner. Kjev­le hvert emne på me­let ba­ke­bord, cir­ka  20 cm i dia­me­ter.
Stek dem på varm hel­le.
Legg fer­dig­stek­te po­tet­ka­ker oppå hverandre så de hol­der seg myke. Dekk med kle­de.
Servér ny­stek­te med smør og suk­ker.
woman cooking

Bon appetit!

Skrubb po­te­te­ne og kok dem.
Skrell dem og mos dem el­ler mal dem på kjøtt­kvern sam­men med litt salt mens de er var­me.
Av­kjøl til rom­tem­pe­ra­tur.
Elt inn halv­par­ten av melet. Res­ten av melet bru­ker du til ut­ba­kin­gen.
Del dei­gen i em­ner. Kjev­le hvert emne på me­let ba­ke­bord, cir­ka  20 cm i dia­me­ter.
Stek dem på varm hel­le.
Legg fer­dig­stek­te po­tet­ka­ker oppå hverandre så de hol­der seg myke. Dekk med kle­de.
Servér ny­stek­te med smør og suk­ker.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?