Ha sammalt hvete og en teskje salt i en bakebolle. Tilsett lunkent vann litt etter litt og kna til du får en fast og smidig deig. La deigen hvile i 15 minutter. Del deigen i små emner på størrelse med en golfball.
Fyll: Mos de kokte potetene for hånd og bland inn alle ingrediensene. Strø litt mel på to deigemner og kjevle ut brød på middels tallerkenstørrelse, spre ut potetfyllet på det ene brødet og legg det andre brødet over. Trykk sammen langs kantene.
Varm en stekepanne på middels sterk varme og stek brødet i tørr panne. Stek brødet i cirka et minutt på den ene siden før det vendes. Ta ghee/smør på den halvstekte siden og vend igjen. Ta ghee/smør på den andre siden også, og stek til brødet er gyllenbrunt på begge sider.
Bon appetit!
Ha sammalt hvete og en teskje salt i en bakebolle. Tilsett lunkent vann litt etter litt og kna til du får en fast og smidig deig. La deigen hvile i 15 minutter. Del deigen i små emner på størrelse med en golfball.
Fyll: Mos de kokte potetene for hånd og bland inn alle ingrediensene. Strø litt mel på to deigemner og kjevle ut brød på middels tallerkenstørrelse, spre ut potetfyllet på det ene brødet og legg det andre brødet over. Trykk sammen langs kantene.
Varm en stekepanne på middels sterk varme og stek brødet i tørr panne. Stek brødet i cirka et minutt på den ene siden før det vendes. Ta ghee/smør på den halvstekte siden og vend igjen. Ta ghee/smør på den andre siden også, og stek til brødet er gyllenbrunt på begge sider.