rask
vegetar

Enkle hvitløksbrød med ost

25 min

Hvitløksbrød med ost er en forenklet variant av hjemmelaget hvitløksbrød. Du kan bruke bagetter, panini, ciabatta eller lignende. Hvitløkssmøret rører du sammen i en fei.

Hvitløksbrødet smaker godt som tilbehør til for eksempel supper og gryter.

804 har lagret denne
Hvitløksbrød med ost

Hvitløksbrød med ost er en forenklet variant av hjemmelaget hvitløksbrød. Du kan bruke bagetter, panini, ciabatta eller lignende. Hvitløkssmøret rører du sammen i en fei.

Hvitløksbrødet smaker godt som tilbehør til for eksempel supper og gryter.

804 har lagret denne
4
porsjoner
  • 2 stykker baguette, gjerne halvstekte
  • 150 g meierismør, romtemperert
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 klype flaksalt
  • 3 ss bladpersille, hakket
  • revet ost, parmesan eller mozzarella (kan sløyfes)
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stykker baguette, gjerne halvstekte
  • 150 g meierismør, romtemperert
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 klype flaksalt
  • 3 ss bladpersille, hakket
  • revet ost, parmesan eller mozzarella (kan sløyfes)
Hakk hvitløken, dryss over en klype flaksalt og mos hvitløken og saltet med en gaffel.
Rør sammen smør, hvitløkmos og hakket persille.
Del brødene i to på langs. Smør hver halvdel med et godt lag hvitløksmør. Dryss eventuelt over litt ost hvis du ønsker det.
Stek hvitløksbrødene ved 200 grader til overflaten blir gyllen og sprø, ca. 10 minutter. Skjæres i jevne biter før eller etter steking.
woman cooking

Bon appetit!

Hakk hvitløken, dryss over en klype flaksalt og mos hvitløken og saltet med en gaffel.
Rør sammen smør, hvitløkmos og hakket persille.
Del brødene i to på langs. Smør hver halvdel med et godt lag hvitløksmør. Dryss eventuelt over litt ost hvis du ønsker det.
Stek hvitløksbrødene ved 200 grader til overflaten blir gyllen og sprø, ca. 10 minutter. Skjæres i jevne biter før eller etter steking.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?