rask
vegetar
Enkle hvitløksbrød med ost
25 min
Hvitløksbrød med ost er en forenklet variant av hjemmelaget hvitløksbrød. Du kan bruke bagetter, panini, ciabatta eller lignende. Hvitløkssmøret rører du sammen i en fei.
Hvitløksbrødet smaker godt som tilbehør til for eksempel supper og gryter.
Lagret av 762 brukere
Hvitløksbrød med ost er en forenklet variant av hjemmelaget hvitløksbrød. Du kan bruke bagetter, panini, ciabatta eller lignende. Hvitløkssmøret rører du sammen i en fei.
Hvitløksbrødet smaker godt som tilbehør til for eksempel supper og gryter.
Lagret av 762 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- 2 stykker baguett, gjerne halvstekte
- 150 g meierismør, romtemperert
- 4 fedd hvitløk
- 1 klype flaksalt
- 3 ss bladpersille, hakket
- revet ost, parmesan eller mozzarella (kan sløyfes)
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 2 stykker baguett, gjerne halvstekte
- 150 g meierismør, romtemperert
- 4 fedd hvitløk
- 1 klype flaksalt
- 3 ss bladpersille, hakket
- revet ost, parmesan eller mozzarella (kan sløyfes)
Hakk hvitløken, dryss over en klype flaksalt og mos hvitløken og saltet med en gaffel.
Rør sammen smør, hvitløkmos og hakket persille.
Del brødene i to på langs. Smør hver halvdel med et godt lag hvitløksmør. Dryss eventuelt over litt ost hvis du ønsker det.
Stek hvitløksbrødene ved 200 grader til overflaten blir gyllen og sprø, ca. 10 minutter. Skjæres i jevne biter før eller etter steking.

Bon appetit!
Hakk hvitløken, dryss over en klype flaksalt og mos hvitløken og saltet med en gaffel.
Rør sammen smør, hvitløkmos og hakket persille.
Del brødene i to på langs. Smør hver halvdel med et godt lag hvitløksmør. Dryss eventuelt over litt ost hvis du ønsker det.
Stek hvitløksbrødene ved 200 grader til overflaten blir gyllen og sprø, ca. 10 minutter. Skjæres i jevne biter før eller etter steking.