Glutenfrie knekkebrød
Hjemmelagede knekkebrød er utrolig enkelt å bake, og ikke minst blir de mye mer smakfulle enn kjøpeknekkebrød. I lengden er det også mye mer økonomisk.
Disse knekkebrødene er både lavkarbo og glutenfrie siden de ikke inneholder noe mel. Kun frø, vann og litt olje. Du bestemmer selv tykkelsen på knekkebrødene, men husk at jo tynnere de er, jo sprøere blir de. Denne oppskriften gir ett brett med knekkebrød.
Hjemmelagede knekkebrød er utrolig enkelt å bake, og ikke minst blir de mye mer smakfulle enn kjøpeknekkebrød. I lengden er det også mye mer økonomisk.
Disse knekkebrødene er både lavkarbo og glutenfrie siden de ikke inneholder noe mel. Kun frø, vann og litt olje. Du bestemmer selv tykkelsen på knekkebrødene, men husk at jo tynnere de er, jo sprøere blir de. Denne oppskriften gir ett brett med knekkebrød.
- 1.5 dl solsikkefrø
- 1.5 dl sesamfrø, gjerne med skall
- 2 dl vann
- 0.5 dl olje, eller smør
- 1 dl gresskarkjerner
- 0.5 dl linfrø
- 1 ss fiberhusk
- 0.5 ts salt
- 1.5 dl solsikkefrø
- 1.5 dl sesamfrø, gjerne med skall
- 2 dl vann
- 0.5 dl olje, eller smør
- 1 dl gresskarkjerner
- 0.5 dl linfrø
- 1 ss fiberhusk
- 0.5 ts salt
