Craigs amerikanske biscuits
Oppskrift av Craig Whitson.
Amerikanske «biscuits» er noe helt annet enn biscuits i Storbritannia. Amerikanske biscuit er en ikke søt «bolle». Det brukes heller natron og/eller bakepulver istedenfor gjær.
I utgangspunkt spiser amerikanere biscuits til frokost, sammen med honning, syltetøy eller gravy. Biscuits er mest kjent fra sørstatene, men du vil finne dem over hele USA. I dag spiser man biscuits også til lunsj og middag, ofte som brød til en sandwich.
Oppskrift av Craig Whitson.
Amerikanske «biscuits» er noe helt annet enn biscuits i Storbritannia. Amerikanske biscuit er en ikke søt «bolle». Det brukes heller natron og/eller bakepulver istedenfor gjær.
I utgangspunkt spiser amerikanere biscuits til frokost, sammen med honning, syltetøy eller gravy. Biscuits er mest kjent fra sørstatene, men du vil finne dem over hele USA. I dag spiser man biscuits også til lunsj og middag, ofte som brød til en sandwich.
- 375 g hvetemel
- 3 ts natron
- 1.5 ss bakepulver
- 1.5 ts salt
- 125 g usaltet smør, frossent, og revet på rivjern
- 4 dl kulturmelk, kald
- smeltet smør
- 375 g hvetemel
- 3 ts natron
- 1.5 ss bakepulver
- 1.5 ts salt
- 125 g usaltet smør, frossent, og revet på rivjern
- 4 dl kulturmelk, kald
- smeltet smør
