Sikt sammen mel, natron og salt. Rør det tørre og kefirmelken vekselsvis inn i eggedosisen og bland til slutt inn smeltet smør.
Bruk en god stekepanne (med slipp-lett belegg) og stek middels store lapper over middels høy varme. Det er egentlig ikke nødvendig å bruke noe særlig med smør under stekingen, det er litt smak og behag. Snu lappene når overflaten virker fast og undersiden har fått en pen gyllen farge.
Rørte jordbær
Rens og mos bærene lett med en gaffel, dryss over sukker og rør til sukkeret er oppløst. Søte sommerbær trenger ikke så mye sukker, smak deg frem.
Server lappene lune med rørte jordbær og pisket rømme.
Bon appetit!
Visp egg og sukker til eggedosis.
Sikt sammen mel, natron og salt. Rør det tørre og kefirmelken vekselsvis inn i eggedosisen og bland til slutt inn smeltet smør.
Bruk en god stekepanne (med slipp-lett belegg) og stek middels store lapper over middels høy varme. Det er egentlig ikke nødvendig å bruke noe særlig med smør under stekingen, det er litt smak og behag. Snu lappene når overflaten virker fast og undersiden har fått en pen gyllen farge.
Rørte jordbær
Rens og mos bærene lett med en gaffel, dryss over sukker og rør til sukkeret er oppløst. Søte sommerbær trenger ikke så mye sukker, smak deg frem.
Server lappene lune med rørte jordbær og pisket rømme.