Lapper med brunostkrem
Lapper er små, tykke, myke pannekaker som er kjempepopulære!
Det klassiske tilbehøret er syltetøy, men prøv dem også sammen med en kremete og deilig brunostkrem. Det er skikkelig godt!
Jeg bruker Gudbrandsdalsost i brunostkremen, og serverer lappene med et ekstra dryss revet Ekte Geitost siden jeg liker den kraftige smaken, men du kan gjerne bruke Fløtemysost både i kremen og på toppen hvis du ønsker mildere brunostsmak.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Lapper er små, tykke, myke pannekaker som er kjempepopulære!
Det klassiske tilbehøret er syltetøy, men prøv dem også sammen med en kremete og deilig brunostkrem. Det er skikkelig godt!
Jeg bruker Gudbrandsdalsost i brunostkremen, og serverer lappene med et ekstra dryss revet Ekte Geitost siden jeg liker den kraftige smaken, men du kan gjerne bruke Fløtemysost både i kremen og på toppen hvis du ønsker mildere brunostsmak.
Oppskrift: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Lapper
- 7 dl kefir, eller kulturmelk
- 180 g sukker
- 1 stk egg
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 1.5 ts natron
- 500 g hvetemel
Brunostkrem
- 200 g smør
- 200 g melis
- 1 ss kanel
- 150 g brunost
Servering
- 150 g brunost
Lapper
- 7 dl kefir, eller kulturmelk
- 180 g sukker
- 1 stk egg
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 1.5 ts natron
- 500 g hvetemel
Brunostkrem
- 200 g smør
- 200 g melis
- 1 ss kanel
- 150 g brunost
Servering
- 150 g brunost
