Bland alt det tørre i en bakebolle. Tilsett olje og vann og rør alt sammen til en litt geleaktig deig.
Kjevl deigen tynt og jevnt ut mellom to lag med bakepapir. Ønsker du veldig tynne knekkebrød, deler du deigen i to og kjevler hver halvpart ut mellom to lag bakepapir.
Skjær deigen i ønsket størrelse og fasong på knekkebrødene med en skarp kniv eller pizzaskjærer.
Knus spisskummen og fennikelfrø i en morter. Tilsett flaksalt og knus det litt til.
Dryss litt av blandingen over deigen. Hvis du ikke bruker alt, kan du spare det til neste gang.
Stek knekkebrødene midt i ovnen i cirka 50 minutter, eller til de er gylne og sprø.
Bon appetit!
Varm ovnen til 150 grader.
Bland alt det tørre i en bakebolle. Tilsett olje og vann og rør alt sammen til en litt geleaktig deig.
Kjevl deigen tynt og jevnt ut mellom to lag med bakepapir. Ønsker du veldig tynne knekkebrød, deler du deigen i to og kjevler hver halvpart ut mellom to lag bakepapir.
Skjær deigen i ønsket størrelse og fasong på knekkebrødene med en skarp kniv eller pizzaskjærer.
Knus spisskummen og fennikelfrø i en morter. Tilsett flaksalt og knus det litt til.
Dryss litt av blandingen over deigen. Hvis du ikke bruker alt, kan du spare det til neste gang.
Stek knekkebrødene midt i ovnen i cirka 50 minutter, eller til de er gylne og sprø.