Nutellastjerne
Nutellastjernen - og annen stjerneformede gjærbakst - har tatt av i sosiale medier de siste ukene. Dette er skikkelig kul bakst, og slett ikke så vanskelig som man kanskje skulle tro. Hverdagslykkelise har testet Nutella-varianten med en søt briochedeig og deler her sine instruksjoner for en perfekt Nutellastjerne.
Du kan gjerne bytte ut Nutella med smør, sukker og kanel, annet sjokoladepålegg, vaniljekrem eller syltetøy. Velg det fyllet du syns er aller best!
Tips: Det enkleste her er å bruke romtemperert smør, men det går fint om det ikke er så mykt også. Bare kutt det opp i små terninger først.
Denne deigen gir to stjerner.
Foto: Lise Mari Stang-Jacobsen/Hverdagslykkelise.
Nutellastjernen - og annen stjerneformede gjærbakst - har tatt av i sosiale medier de siste ukene. Dette er skikkelig kul bakst, og slett ikke så vanskelig som man kanskje skulle tro. Hverdagslykkelise har testet Nutella-varianten med en søt briochedeig og deler her sine instruksjoner for en perfekt Nutellastjerne.
Du kan gjerne bytte ut Nutella med smør, sukker og kanel, annet sjokoladepålegg, vaniljekrem eller syltetøy. Velg det fyllet du syns er aller best!
Tips: Det enkleste her er å bruke romtemperert smør, men det går fint om det ikke er så mykt også. Bare kutt det opp i små terninger først.
Denne deigen gir to stjerner.
Foto: Lise Mari Stang-Jacobsen/Hverdagslykkelise.
- 700 g hvetemel
- 90 g sukker
- 1 ts salt
- 1 pakke tørrgjær
- 3.5 dl melk, varm
- 4 stk egg
- 150 g smør, romtemperert, i små terninger
Fyll
- nutella, eller annet fyll som smør, kanel og sukker
- 700 g hvetemel
- 90 g sukker
- 1 ts salt
- 1 pakke tørrgjær
- 3.5 dl melk, varm
- 4 stk egg
- 150 g smør, romtemperert, i små terninger
Fyll
- nutella, eller annet fyll som smør, kanel og sukker
Sett et glass i midten av rundingen.

Bon appetit!
Sett et glass i midten av rundingen.